Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

Zelinka Gabriella és Petsuk Zoltán is csodás eredménnyel zárta Ironman Távú Triatlon OB

Triatlon Magyar Országos Bajnokság Ironman távon - Extrememan Nagyatatád

A hétvégén Nagyatádon rendezték, jubileumi 30 alkalommal, az Ironman Távú Triatlon Országos Bajnokságot. 3800 méter úszás – 180 km kerékpár – 42 km futás - abszolút győzelem az UTE- Merida triatlon szakosztálynak!

Egyéni versenyzők között az UTE-Merida Triatlon versenyzője Zelinka Gabriella magabiztos győzelemmel, új pálya csúccsal és kerékpáros szakasz rekorddal győzedelmeskedett. Gabi 9 óra 12 perces összesített idővel a fiúk között is az előkelő 10. helyen futott be. A versenyt a kerékpározáson a szél, a futáson a 35 fokos hőmérséklet nehezítette a záró maratoni számot.

Petsuk Zoltán a tavalyi abszolút győzelme után, idén második helyen érkezett a célba, a 667 indulóból 8 óra, 35 perces idővel.

Veterán versenyzőink Osztatni Mihály és Pál József korosztályukban második helyen Buzási Károly korosztályában negyedik helyen végzett, így a veterán csapatversenyben Országos Bajnoki címet szereztek csapatunknak. Gratulálunk!

Zelinka Gabi ugyan nem edző hivatalosan, de tapasztalatát és motivációs kisugárzását folyamatosan a csapat rendelkezésre bocsátja, tanácsokkal látja el versenyzőinket, sokszor együtt is edz a többiekkel.

Petsuk Zoli edző csapatunkban, és részt vesz az edzések tervezésében, lebonyolításában az edzőtáborok szervezésében és sok más területen beleértve a táplálkozást regenerációt vagy éppen technikai dolgokat.

Ha valaki kedvet kapott a triatlonos edzésekhez, vagy csapatunknál szeretne tovább fejlődni hívja Zolit (0630-174-7245)

Az idei összefoglaló videó megérkezéséig, a múlt évi összefoglaló linkjét láthatjátok a versenyről a győzelemről és a triatlon magával ragadó közegéről: https://vimeo.com/282265028

 Gratulálunk! Hajrá UTE!

 

Képek

2019.1.11 Hokiklub - UTE című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41